Presidendi vastuvõtul 24. veebruaril pakuvad magusat kõneainet daamide tualetid, erilist tähelepanu pööratakse presidendiproua kleidile. Lasime stilistil ja Bastioni turundusjuhil Triin Randlool hinnata kleite, mida Eesti esileedid on presidendi vastuvõttudel kandnud.

 
Triin ütleb sissejuhatuseks, et kleitide hinnaklass sõltub suuresti tegumoest ja otse loomulikult kangast. Disainerkleidid on aga oma unikaalsuse tõttu suisa hindamatud.
 

Helle Meri 2001

Kõige kuninglikum kleit "Helle Meri on niivõrd hea «modell», et ta suudab kõik kleidid väga väärikalt välja kanda. Tänu oma figuurile sobivad talle väga paljud erinevad disainid, mis muudavad ka klassikalise kleidi kuninglikuks."
 
Helle Meri 1996
Tagasihoidlik valik
"Pika pintsaku tegumood on Helle Merile sobilik ning ajakohane. Tänapäeval välditakse riietumist üleni musta ning presidendiproua kleit peaks mingil määral eristuma teistest. Siiski, arvesse võttes tolle aja võimalusi ning moodi, on kleit vägagi sobilik ning just seda aastat iseloomustav."
 
Helle Meri 1995
Üdini naiselik
"Kuna tegu on mustvalge fotoga, siis on väga raske seda kleiti hinnata, kuid üldmulje on üdini naiselik. Lihtne disain ning glamuurne kangavalik on igati Helle Merile sobilik. Kui tuua sisse ajakohased pisikesed muudatused, eelkõige aksessuaaride näol, kannaksin sellist kleiti ka mina."