Joel Ostratil on üle Eesti 11 ettevõtet, millega on seotud 450 töötajat. Praegu, kui eriolukord riigis on kestnud poolteist kuud, on ka Ostrat pidanud möönduseid tegema. Ettevõtlus seiskus praktiliselt üle öö, kuid nad on püüdnud seal tuled põlevana hoida, kus see on võimalik.
"Aga kui tuli riiklik korraldus, et restoranid võiksid uksed kinni panna, et inimesed ei liiguks ringi, siis me kohe võtsime seda kuulda," rääkis ta.
Kuid sissetulekut on vaja, nii ettevõttel, et see ei läheks pankrotti, ja töötajal, et leib lauale saada. Selle tõttu on mitmed Ostrati söögikohad end modifitseerinud nii, et nende juurest oleks kodukanne võimalik. See on praegu tehtud võimalikuks umbes pooltes kohtades. Kuna restoran ja kohvik on suhteliselt erinevate kontseptsioonidega, siis osades kohtades sai seda teha, osades mitte.
"Restoranides me ei tee kojukannet seetõttu, et ma ei saa karbis koju viia restorani kvaliteeti," selgitas ta. "Karbitoit on ikka kohvikutoitu ja selline lihtsamakoeline, samas väga maitsev."Iga kohaga vaadatakse individuaalselt, mis nendega teha. Kus on võimalik kodukanne käivitada, seda seal tehakse, kus mitte, see pandi kohe kinni.