Vähemalt Erik on väle "jahimees": ta jäi eelmise aasta lõpus kaadrisse, kui suudles kirglikult üht heledapäist Tinderist leitud kaunitari. Veebruaris poseeris Erik aga Keila-Joa lossi ballil juba särtsaka brüneti iraanlanna Monaga!

"Tegin Tinderi konto pärast kolmandat klaasi veini," muljetab Eva Maria naerdes. "Kogemata tegin tasulise ja olen seda ka kasutanud. Sest kui on makstud, pole mõtet kontot ära kustutada. Pean möönma, et ma ei ole Tinderis väga kogenud, olen seal suvalistele inimestele laike ladunud ja ka mõned kirjad saanud."

Kellegagi kohtamas Eva Maria enda sõnul käinud pole – praegu puudub õige tunne, aeg uueks suhteks ei ole küps. Pärast seda, kui Kroonikas ilmus sõbrapäeval artikkel, et Eva Maria on taas vaba naine, on ta saanud oma Facebooki ja Instagrami austajatelt ohtralt kirju. "Tuli palju sõnumeid, kus mind kutsuti välja," ütleb eksmiss.

Erikut pole Tinder Eva Maria meestevalikusse pakkunud. "Ju on Tinder meist targem," naerab ta.

Erik möönab põgusas kommentaaris, et praegu pole temal Tinderiga enam mingit pistmist. Kohtingu- ja suudlemispildi teemal jääb ta vaiki.