Miamis sündinud Kuuba päritolu Eva Mendes tähistas eile oma 46. sünnipäeva. Mõned tunnid enne pidu otsustas ta vaevaks võtta ja vastata Instagramis teda kiitnud fännile. Näitlejanna, kes on abielus Ryan Goslingiga, tänas fänni teda ühe pildi juures kiitmast, kuid tunnistas ausalt, et tegu on fototöödeldud pildiga.

Mendes lisas, et ta tahab oma toetajate ja jälgijatega aus olla, ning, nagu paljud naised, on tal ka toiduga probleeme.

Filmides "Training Day", "Ghost Rider" ja "Hitch" kaasa teinud Mendes kirjutas: "Ma püüan vastutustundlikult postitada ja püüan kindel olla, et ma ei kujuta end nii, et teised naised end selle pärast halvasti tunneksid. Instagram võib selles mõttes halb olla. Nagu ka selle pildi puhul. Tegu on kampaaniapildiga ja seda on fototöödeldud. Ma tahan, et naised teaksid seda."

Ta lisas: "Ma tahan, et naised teaksid, et ma näen kõvasti vaeva, et selline välja näha. Mul on söömisega probleeme, nagu ka paljude teiste asjadega."

Eva Mendes ütles ka, et kuigi tal on sotsiaalmeedia osas kahetised arvamused, siis meeldib talle, et saab selle abil teiste naistega ühenduses olla.

Ryan Gosling ja Eva Mendes on koos olnud 2011. aastast ja neil on kaks tütart - 5-aastane Esmeralda ja 3-aastane Amada.

Oma sünnipäeva puhul postitas Eva Mendes aga pildi endast, kui ta oli pisike plika. Ta avaldas pildiga kiitust oma emale, kelle nimi on samuti Eva, kes vaatamata tütre vanusele teda ikka poputab ja hellitab.