Hiljuti aktifotodega avalikkust ja tööandjaid shokeerinud EVE KIVI (64) ohkab kergendatult: tema töökoht Kanal 2s jäi alles.

Kolm nädalat tagasi ilmusid Kroonikas fotod, kus poseeris alasti filmidiiva Eve Kivi. Skandaalsetele piltidele järgnes kurjakuulutav kõmu, et Kivi peab seetõttu hüvasti jätma töökohaga telejaama Kanal 2 reklaamiosakonnas. Kivi olevat oma kompleksivaba käitumisega kahjustanud Kanal 2 mainet reklaamiklientide silmis.
«Alguses olin suures hämmingus,» tunnistab Eve Kivi, viidates Kanal 2 juhtkonnale. «See, et minu aktifotod inimestes mässu põhjustasid, tundub uskumatu. Olen terve elu olnud kinos ja showbisnises. Minu jaoks oli alasti poseerimine täiesti loomulik.»

Kivi ei kahetse tehtut karvavõrdki. Vastupidi — filminäitleja peab seda üheks lõbusaimaks seigaks viimasel ajal. «Otseselt ühegi ülemuse jutul ma lõpuks ei käinudki. Lihtsalt olid suured sahinad, mis õnneks õige pea lõppesid!»

Päev pärast juba avaldamisnädalal legendiks saanud fotode ilmumist pidas Eve Kivi Kanal 2s suure kringliga 64. sünnipäeva. Õnnitlejaid jagus kolleegide seas küllaga.

«Kogu see vallandamine on olnud suur kuulujutt,» väidab Kanal 2 peadirektor Urmas Oru. «Eve Kivi on meil endiselt kenasti ametis.» Ta lisab, et nagu paljudel inimestel on Kivi aktifotodest oma arvamus, nii on ka reklaamiklientidel selle kohta erinevad seisukohad. Ent ühtegi telejaama juhtkonna kardetud tagasilööki reklaamiandjate poolt pole pärast piltide ilmumist Oru sõnul tekkinud.

Peadirektor Oru leivaisa, kontserni Eesti Meedia nõukogu liige Mart Kadastik ei näe Eve Kivi aktipiltides küsimust. «Selliste fotode avaldamine ei peaks tekitama töövõtja ja tööandja vahelist probleemi, kuna need fotod pole Eve Kivi senise imagoga kuidagi vastuolus. Ta on alati oma julgest elustiilist avalikult rääkinud,» sõnab Kadastik.
Hulljulge tembuga kogu Eestit raputanud Eve Kivi viibib neil päevil Moskvas kinofestivalil. Kõmulise Kroonika numbri võttis diiva kaasa, et ka teispool idapiiri vanu sõpru rabada. «Venemaal ei mõistaks mind keegi sellise teguviisi pärast hukka!» sõnab daam võidukalt.