Üle-eelmisel teisipäeval sai filminäitleja Eve Kivi (66) Stockmanni prooviruumis ühest kabiinist möödudes avanevalt ukselt raksaki vastu pead, kirjutab Kroonika.

Kivi kiidab tagantjärele turvameest, kes operatiivselt tema meelekohta külma pihustiga jahutas. Esimese korruse kohvikuneiud tõid Kivile kiiresti jääkoti.

Järgmisel hommikul purpurpunasinise oimukohaga perearsti vastuvõtule läinud Kivi sõnul oli paistes koht pehme, „justkui kallerdist täis”. Röntgen luumõra ei näidanud, kuid „ega sisemist verevalumit see ju ei näita,” kurdab Kivi.

Stockmanni turundusjuht Lea Endrikson oli juhtunust kuulnud, aga sõnas, et ta „ei saa midagi teha, sündmust pole fikseeritud”.

„Mingil hetkel nad leidsid, et neil puuduvad igasugused kohustused minu ees,” vahendab Kivi. „Sest ega nemad mulle ju vastu pead ei andnud.”

Kroonikaga Stockmanni naastes toonitab Endrikson valjuhäälselt klienditeenindusleti ääres, et kuna juhtunut ei fikseeritud, pole millestki rääkida.

Stockmanni kaubamaja lubab siiski proovikabiinide puu-uksed riidest uste vastu vahetada ning andis Kivile kompensatsiooniks 500-kroonise kinkekaardi.