Tasahilju hakkab selginema, millistel radadel sammub oma elus just töises plaanis edasi Evelin Ilves. 

Presidendi eksabikaasa, kes mõne aasta eest uuendas täienduskoolitusel oma arstilitsentsi, kavatseb ülejärgmisel aastal tulla välja meditsiiniteenustega, mille käivitamisel on talle partneriks hinnatud tippjuht Kadi Lambot, kes on, muide, Evelini esimese abikaasa Karli Lamboti õde!

Nii nagu Evelin, on ka Kadi lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ja osales kolmekuulisel täienduskoolitusel «Arstid tagasi tervishoidu». Kadi Lambot on ühendanud varem üheks ettevõtteks Maalehe, Eesti Ekspressi, Eesti Päevalehe ja Delfi. Paari aasta eest üllatas ta oma kolleege, loobudes tööst Ekspress Gruppi kuuluvas ettevõttes, ja pöördus tagasi meditsiini. Tänaseks on ta oma firmaga MediHolding OÜ Confido erameditsiini keskuse omanik.

Pärast lahutust lõi Evelin Ilves firma Evelini Eluköök OÜ, mille tegevusalaks on märgitud mujal liigitamata tervishoiualad. Mainitud firma alt teostab Evelin Ilves enda sõnul siiski oma loomingulisemaid projekte, mis on samuti seotud terviseteemadega. Ühist ettevõtmist Kadi Lambotiga on nad Evelini sõnul arutanud aga juba viis aastat.

«See ei ole seotud Confidoga,» seletab omakorda Kadi Lambot. «Aga meil on olnud Eveliniga küll ideid, mida meditsiini vallas ette võtta. Me ei saa neist veel rääkida ja suure tõenäosusega ei realiseeru need ideed ka enne 2017. aastat, aga ettevalmistused, kontseptsiooni ülesehitus praegu tõesti käib.»

Jääme ootele!

Jaga
Kommentaarid