08.07.2018, 16:00
Evelin Ilves katsetas Prantsuse suursaadiku abikaasa riskantset retsepti: väga kahtlaselt väljanägevast potitäiest tuli imeline asi!
FOTO:
Endine esileedi Evelin Ilves jagab oma värskes Toidutare kolumnis hõrgutavat roosiželee retsepti, mille sai kingituseks kunagise Prantsuse suursaadiku abikaasalt Anne Labrosselt. Esimesed roosimoosid tegi ta valmis juba Ärmal, kus õitses tema armsaid "lapsukesi" lausa sadade kaupa.
“Sellest esialgu väga kahtlaselt väljanägevast potitäiest tuli täiesti imeline asi — minu esimene laar mõjus nagu roosa mesi,” kiidab Evelin. “Kui ma paar aastat hiljem Narvas sealse muuseumi hoovil hoidiste tegemise võistlustel osalesin ja seal lahtisel tulel avatud moosipannil tolle kuulsa võidumoosi keetsin, tuli välja tume-tumeroosa peaaegu tarretis. See on värske õhu ja elusa tule panus moosikeetmisesse,” meenutab ta.