Evelin Ilves: presidentuuri ajal väliskülalistele leiba küpsetades muutus kõik

 (41)
Evelin Ilves
Evelin IlvesStanislav Moškov, Õhtuleht

Toidutare kolumnist Evelin Ilves meenutab kohtumist hinnatud reisispetsialisti Anthony Berklichiga, kes kinnitas - kõige erilisem elamus on igal maal toit.

"Kui ma paarkümmend aastat tagasi arvasin, et meie leib ja lugu on välismaalaste jaoks liiga rustikaalne ja keeruline, siis presidentuuri ajal väliskülalistele leiba küpsetades muutus kõik. See oli elamus nii hiinlastele kui ameeriklastele, kõnetas ühtviisi Aasiat, Alaskat ja Okeaaniat," kirjeldas Evelin. Ta lisas, et ka Berklichile meeldis see leib väga ja ta tunnistas, et kogu tema suhtumine leivasse muutus tol õhtul radikaalselt.

"Seda temaga jagada oli aga ka minule nii võimas kogemus, mille eest olen piiritult tänulik!"

Artikkel on refereeritud Toidutarest.