Alates kella 7st on R2 kuulajate kõrvu näiteks jõudnud väga palju infot Eesti ökomajanduse kohta, aga ühtlasi saime ka teada, et Evelin Ilvesele meeldib kodus muusika asemel vaikust kuulata. Küll aga tõmbab autoga sõites jala tatsuma tantsumuusika ja lindudest meeldib talle kuulata kägu. "Mulle meeldivad aeglased ja vaiksed hommikud, ma ei pane kunagi raadiot ega televiisorit mängima!" kirjeldab ta oma päeva alustamise rituaale.

Lisaks avaldas Evelin arvamust, et on äärmiselt kurb, et ajakiri Naised veergudel räägib nõid Nastja, kuidas paljud Eesti naised ei vajagi meest, kuna tal endal on tuua täpselt vastupidine näide. "Olen tundnud, et vahel on hea mitte hästi hakkama saada. Mind on nii kohutavalt häirinud elu jooksul see, kui kõik on korras, puhas, kui ma saan endale kõike lubada oma palga eest, see hakkab ajudele!"

Samast ajakirjast köidab Evelini tähelepanu ka abielu ja kooselu teema, mille kohta on tal taas tuua näide oma tutvusringkonnast. "On nii tore, et mu sõbranna ei abiellu selleks, et luua uut majandusüksust, vaid lihtsalt rõõmu pärast, et tänada oma sõpru ja universumit!" jutustas ta.

Kavalalt juhtis saatejuht Ingrid Peek seejärel teema ka Evelini enda eraelule, uurides, kuidas tema ennast vaba naisena tunneb. "Tunnen ennast hästi! Mul ei ole mitte midagi plaanis ja see ongi kõige toredam, et üritada justnimelt praegust hetke nautida!" tunnistas ta. "Aga kellegagi koos olla on ka väga-väga hea," lisas ta siiski.