VÄRSKES KROONIKAS: Eksesileedi Evelin Ilvese ihumeikar, jumestuskunstnik Katrin Sangla (44) ja nii kohalike kui ka slaavi staaride seas tuntud videotegija, režissöör Hindrek "Masa" Maasik (44) on oma kakskümmend aastat kestnud kooselus aja maha võtnud. "Otsus polnud minu langetatud," tunnistab Katrin. 

Masa sõnul on praegu veel vara öelda, kas abielu on lõplikult läbi või ajutiselt kreenis. "Aga mis siin ikka peitu pugeda vastuse eest! Eks meil selline aja mahavõtmise aeg hetkel on. See on tõsi. Keskeakriis!" võtab ta olukorra naljatades kokku.

Katrin ja Hindrek sõlmisid oma üheksa aastat kestnud kooselu abieluks 2005. aasta augustis. Käesoleval sügisel tähistasid nad kümnendat abielu- ja kahekümnendat kooseluaastat. Ühise katuse all ei ela paar juba suvest.

Sangla ja Maasik kohtusid aastate eest ühist tööprojekti tehes. "Rääkisime tööst ja olime millegipärast mõlemad närvis," on Katrin meenutanud. "Võib-olla polekski midagi olnud, kui ma poleks hüvasti jättes pannud tähele pilku, millega ta mind vaatas. Ta vaatas mind sellise toore meheliku pilguga, mida ma poleks iial oodanud selliselt poisikeselt. Tänu sellele pilgule tekkis elekter."

Loodetavasti jõuab üks eesti loovaid tandemeid taas ühisele meelele ning keskeakriisist saab meeliergutav möödanik, mida vanuigi kiiktoolis meenutada.

Jaga
Kommentaarid