Eelmise aasta lõpus selgus, et presidendi eksabikaasa Evelin Ilves (48), kes mõne aasta eest uuendas täienduskoolitusel oma arstilitsentsi, kavatseb aastal 2017 turule tulla meditsiiniteenustega, mille käivitamisel on talle partneriks hinnatud tippjuht Kadi Lambot (48). Täna tuleb meil siiski lipud langetada – Ilvese ja Lamboti erinevad nägemused tõmbasid nende ühisele meditsiiniärile joone alla... 

"Meil on olnud Eveliniga küll ideid, mida meditsiini vallas ette võtta," kinnitas Kadi Lambot mullu Kroonikale. Siis ei saanud Kadi, kes on Evelini esimese abikaasa, ettevõtja Karli Lamboti õde, asja sisust veel täpsemalt rääkida, sest kontseptsiooni väljatöötamine neil alles käis. 

Evelin on öelnud, et tal on alati olnud soov ida ja lääne meditsiini kombineerida. Hiljuti tunnistas ta Maalehele, et neil oli Kadiga plaan luua erakliinik, kus tegeletakse toitumisvaala esimeste punktidega, hinge ja vaimutoidu teemadega, kuid... ta siiski eemaldus sellise kliiniku tegemisest. Evelin lisas, et tema ja Kadi arusaamad läksid lihtsalt lahku, kuid mis põhjusel, ekspresidendiproua ei täpsustanud. 

Milliste ettevõtmistega Evelin jätkab ja milline põnev uus projekt tal juba käsil on, loe värskest Kroonikast! Loe digiajakirja SIIT või telli paberajakiri SIIT!

Jaga
Kommentaarid