Uus aasta toob «Õnne 13» rahvale palju rõõmu! Titeootel on näitlejad ja endised kursuseõed, telesarjas Ursulat kehastav EVELIN PANG (28) ja Merilini mängiv HELE KÕRE (28).

Kui Evelin Pange ja Priit Võigemasti (28) peres juba kasvab 12. märtsil kaheseks saav Loviise, siis Hele Kõre saab emarõõme maitsta esmakordselt. Hele kauaaegne elukaaslane on Alo Kõrve - paar mängib koos peaosades hiljuti Päästeameti tellimusel vändatud tuleohutusalases filmis.
«Õnne 13» produtsent Raivo Suviste ei oska veel öelda, kas sarja kirjutatakse lapseootused sisse või mitte. «Need on kõik nii värsked asjad,» ütleb ta. Suviste sõnul arutatakse edasist pärast pühi: «Selle järgi, kuidas keegi lapse saab, me sarja ei kirjuta. Kas rasedust sisse tuua, otsustatakse süžee järgi.»
See pole kõik - kursaõed on justkui vandeseltslaslikult kokku leppinud, et aeg on küps! Viljakas periood koidab ka teistele Elmo Nüganeni juhendatud lavaka XX lennu naistele - kevadel näeb ilmavalgust Karin Raski teine laps, oktoobris sündis Elisabet Tammele teine lapsuke, poeg.