EVELIN SAMUELi (31) on ikka seostatud iiri muusikaga. Täna loeb lauljatar selle aga juba möödunud sajandi teemaks — on aeg eluga edasi minna! Ja näiteks lapsigi saada!

Avalikkuse jaoks kuidagi kaugeks ja kadunuks jäänud Evelinastub õige pea taas suurele lavale.See toimubaprillis Linnahallis lavastuva kontsertetenduse «SOTSPOP 2006» raames.


Viimase aja tegemistest niipalju, et Evelin oli poolteist aastat Helsingi Linnateatris muusikalietenduses koorilaulja. Hetkel töötab noor naine arvutifirma Ordi reklaami- ja turundusjuhina. Lauljana kuulsust kogunud  Evelini paelus turundusteema, kuna see oli väga erinev kõigest, millega ta siiamaani tegelenud oli. Sellel alal töötamisse Evelin ise algul ei uskunudki. «Olen 13-14 aastat lavadel laulnud, mingil hetkel jääb sellest lihtsalt väheks!» Mitte, et ta ei tahaks enam muusikat teha, aga vahel miski lihtsalt ammendab ennast. Evelini sõnul vajavad ka mõtted ja mõistus rakendust.

 

Tema elust on läbi käinud rida naiste poolt nõutud mehi. Kavaleride galeriisse on kuulunud näiteks saatejuht Kiur Aarma ja  näitleja Andres Raag. Oma lühikeseksjäänud meessuhteid lähemalt lahkamata ütleb Evelin lihtsalt, et ju siis ei olnud see õige!

Loe edasi 28. märtsi Kroonikast