Kas laulmisega ka veel tegeled või oledki end nüüd sisekujundusele pühendanud?

Viimased kuud olen tegelenud ainult peaasjalikult sisekujundusega. Kolisin kahe kuu eest uude, valgete seintega korterisse ja sain selle kujundamisega mässata nõrkemiseni. Viimane mööbliese sai kokku pandud eile, kõik asjad on kastidest lahti pakitud ja oma koha leidnud.

Ja samal ajal kujundasin ma endale uue töökoha: sisustus- ja aiateemalise veebiportaali Ideesahver. Sain selle valmimist juhtida kontseptsiooni ja eelarve loomisest alates ja kogu see protsess on oma loomult samasugune kujundamine nagu ühe kodu loominegi.

Nii et ehkki olen plaaninud tegelikult laulmisega uuesti alustada juba mõnda aega, pole see seni olnud võimalik. Kui midagi ette võtta, peaks olema võimalus panustada sellesse maksimaalselt. Ehk on uuel aastal laulmiseks rohkem aega? Ma väga tahaksin seda.

Oled sa sisekujundamist kunagi ka õppinud? Millist stiili kodu on sinu arvates rahustav?

Ei, sisekujundusega mujal kui oma kodus ma ei tegele. Heal sisekujundajal on korralikud teadmised sisearhitektuurist, erinevate inimeste vajadusest, kõikvõimalikest ja võimatutest materjalidest, ehitusmeistritest, kunstnikest, stiilidest, trendidest jne. Oma kodu olen ma teinud sisetunde järgi. See on halli, sinist ja valget, skandinaavialik ja õdus. Olen teinud siia ise mõned lambid ja kella, pisut tarbekeraamikat.

Enim meeldivad mulle kujunduses just skandinaavialik ja country-house-stiilid, pastelsed, rahulikud värvid, käsitöö. Kõrvaltvaatajana imetlen väga silmapaistvat autori-disaini sisaldavaid stuudiokortereid.