Näitleja Evelin Võigemast andis lavastuse “Inimese hääl” raames LP-le pika intervjuu, milles muu hulgas puudutas ka isiklikumaid teemasid.

Ajakirjanik Indrek Tark uuris, kuidas Võigemast tähistas hiljutist sünnipäeva, mis langes vahetult eriolukorra järgsele ajale.

“See 40. sünnipäev mõjub kuidagi ergutavalt,” vastas Võigemast. “Ma ei arva, et ma olen vana ja kõik on läbi. Kuigi ma just lugesin intervjuud näitleja Judy Dentchiga, kes on 85 aastane. Talt küsiti, et kas 80 on siis uus 70. Ta vastas et ei ole! Ja et vana olla on ikka väga vastik. Aga 40 ei ole veel 85. Ma tunnen ennast oma vanuses äärmiselt hästi,” sõnas ta.

Võigemast lisas, et mõned aastad tagasi ei oleks ta julgenud ette võtta sellist lavastust nagu nüüd. “Aga praegu tunnen, et see on midagi, mida ma tahan teha, võtta see vastutus ja minna lavale,” ütles ta. “Kogemust on tulnud, silmaring ja teadmised on laiemad kui noorena, hakanud mõistma seda, mida kümme aastat tagasi veel ei mõistnud. Elu, kogemine ja kasvamine on ikkagi nii tohutult põnev.”

Pikka ja sisukat intervjuud Evelin Võigemastiga loe siit!