"Seekord filmiti isegi näitlejate liikumist, et saada karakterite tõepärast olekut. See on filmis näha, see kohe eristub!" seletab Evelin "Kahekõnes," kuidas kodumaine Lotte film televaatajatele eriti südamelähedaseks muudeti.

"Ei saa öelda, et oleksin Lotte karakterit endale laua taga selgeks mõelnud, see tuleb filmi käigus ja sa pead elu andma sellele, mis on juba olemas. Lottes ei ole mitte mingit ängi, vaid puhas rõõm! Ta on lastele heaks eeskujuks, samuti ka täiskasvanutele. Kui Eesti äng tahab peale tulla, siis vaatan maailma läbi Lotte silmade," avaldab Võigemast, kuidas elus mornust peletada.

"Hea on, et Lotte ei ole mingi sisseostetud Miki Hiir, ta on meie enda koeratüdruk! Välismaa filmidega on üks suur matkimine, aga eesti asjadega on oma panus suurem."

Veel rääkis Evelin duubeldamisest ja enda kõige kummalisemast tööotsast pealelugejana. "Ma olen mingi firmale lugenud seda, et telefon on hõivatud ja palun jätke teade. See oli kõige kummalisem."

"Tegelikult on see seltskond, kes dubleerib, suhteliselt üks ja seesama. Töö on väga Tallinna keskne. Kõik dubleerimised toimuvad siin, kuigi häid tegijaid on ka mujal."

Lõpuks seletas Evelin ka oma hiljutist nimevahetust. "Nimi on näitleja puhul küll kaubamärk, kuid kui ma abiellusin 25-aastaselt, siis ma mõtlesin teisiti kui nüüd, kus ma olen 2 lapse ema," räägib Evelin enda Võigemastiks muutumisest. "Kuulumine mingisse kogukonda saab tähtsamaks kui see, kuidas inimesed mind identifitseerivad. Oleksin võinud oma nime vahetada küll varem, paberite kohaselt olin kohe Võigemast. Mul on hea meel, et saan lõpuks kanda sama nime, mis mu lapsed ja mu mees," on Evelin õnnelik.

"Arvatakse, et näitlejatel ei saa olla pereelu- uuritakse, kuidas ma jõuan nii palju, mul ju väiksesed lapsed. Aga tegelikult põhilise osa päevast olen kodune ema! Ma ei pea olema iga päev 8 tundi tööl. See on väga logistiline teema minu meelest," seletab Evelin.

"Tööd otsima ma ei pea, töö leiab mind õnneks ise üles," nendib Evelin. "Ma ei ole pidanud ennast müüma ja saan lausa valida. Kuid praegu valin peamiselt lastega kodus olemise, kui ma millegi vastu võtan, siis peab see mind väga erutama! Praegu on lootust, et mul hakkavad Linnateatris proovid, koduteatris teen kõike alati rõõmuga, ma ei vali."