Maria Pokkeri mängija ja klubi Privé turundusjuht Evely Ventsli tegi eduka debüüdi Euroopa ühel mainekamal pokkeriturniiril, Unibet Openil Varssavis, kus ta mängis end 401 osaleja seas esimese 78 sekka.

Hoolimata  esimese päeva võistlusärevusest, lõpetas Evely päeva edukalt, 23 700 chipiga ning pidas vastu ka pool teisest päevast, teenides nii teiste turniiril osalevate eestlastest pokkerimängijate heakskiidu.

“Esimest päeva alustasin meeletult suure närviga, käed värisesid bette tehes nii, et chippe torni panna oli suhteliselt võimatu. Esimese kolme tunni jooksul üritasin sisse elada ja maha rahuneda, loomulikult tuli sisse vigu, aga häbenema ma neid küll ei hakka, kartsin hullemat,“ võttis eile Varssavist tagasi jõudnud Evely oma muljed kokku.

Evely tunnistab, et on oma lõpptulemusega väga rahul.

„Loomulikult on veel palju õppida ja areneda, aga kõik tulebki lõppkokkuvõttes kogemusega -  mängides ja oma vigu analüüsides. Pokkeritippude Imre ja Kairit Leiboldi õpetused olid väga abiks ja tänu meie toredale tiimile suutsin ka ennast maha rahustada ning mängu järjest parandada,”  ütles ta. “Siiski on kahju, et kauem mängida ei saanud, rahadeni oli jäänud veel 15 kohta aga kõike ja kohe alati ei saagi. Kindlasti jätkan mängu õppimist ja mängimist ning järgmisel korral loodaks muidugi paremat tulemust,” on Evely optimistlik.

Turniir läks eriti edukalt profimängijale Imre Leiboldile, kes saavutas 5. koha ja priske auhinnaraha, veidi üle 600 000 krooni.  Teistest Eesti mängijatest osalesid veel Marek Kolk, Marko Kolk, Meelis Kuldsepp, Andres Aldoja  ja Toomas Vara.

Evely on olnud Maria Pokkeri mängija pool aastat ning ning Varssavi turniir on tal esimene suurem live-turniir. 

Loe Evely muljeid tema pokkeriblogist siit.