Sepa suur pettumus ETV's

Me kõik mäletame, kuidas Sepp vihastas üle-eelmisel aastavahetusel eetris olnud "Tujurikkuja" peale, mis pilas meisterujujaid sellega, et pani nad võidu ujuma ja viina jooma. "See tujurikkumine pidi justkui jääma 31.detsembrisse. Eesti Ujumisliidu presidendina ei ole ma küll rõõmus ja rahul, et on kasutatud konkreetsele organisatsioonile viitavat sümboolikat. Joomine ja sportlased - no ei ole naljakas ja asi lõhnab pikema klaarimise järele. Kahju, ETV! Igatahes soovitan selle Youtube'st ära koristada!!!" siunas ta toona.

Äkiline kannapööre

Sedapuhku on nüüdseks poliitikast taandunud Sepp selle võrra oma sõnavõttudes palju vabam ja ETV suhtes sõbralikumalt meelestatud. Tema sõnul on tegu väga väärtusliku ja sügava allteksti ning üldhariva süžeega. "Seriaal on tegelikult muust - poliitikast, valelikkusest ja kõikehävitavast omakasust. Loomulikult on selle peamiseks inspireerijaks olnud Eesti spordi viimaste aastate suurim draama - Veerpalu dopingujuhtum," selgitab ta Publikule antud intervjuus.

Sepp: niigitõmbajad istuvad poliitikute loožis

"Selle ümber toimuv on loomulikult fantaasia, kuid sellel on palju kokkupuutekohti tegelikkusega - Eesti poliitilise eliidi, kokkumängu, mätsimise, valetamise ja muu sellisega. Sportlased on selles mängus küll kullatud etturid, kuid niiditõmbajad istuvad kahjuks poliitikute loožis", kirjeldab ta. "Kui sellest loost moraali otsida, siis võiks see seisneda selles, et sport on küll mingis mõttes meelelahutus, kuid selles mängus jäävad valemängijad vahele ja saavad armutult karistada palju varem kui näiteks poliitikas," analüüsib Sepp.

Suured ootused "Alpimaja" suhtes

Lõpetuseks avaldab endine poliitik lootust, et seriaali lõpp tuleb sama raju ja mõtlemapanev kui algus. "Kõik selle nimel, et Eesti inimesed saaksid siiralt usukuda, et ka edaspidi võidavad parimad sportlased, mitte parimad spordiarstid. Sport ja doping ei käi kokku. See ongi peamine ja siinkohal saab olla ainult nulltolerants!" lõpetab ta oma arutluse.