Riigikogulane EVELYN SEPP (35) võib oma Curriculum Vitae’d täiendada veel ühe väärika reaga. Sepp valiti hiljuti Eesti Võitlusspordi Ühenduse presidendiks!


Eesti Võitlusspordi Ühendus koondab Evelyn Sepa sõnul enda alla hulga erinevate võitluskunstide alaliite, nagu näiteks sambo, taekwondo, sport chanbara, real aikido, daido-juku. «Oleme väga motiveeritud ja seadnud endile selged sihid — tutvustada neid spordialasid Eesti avalikkusele, arendada alaliite ning tuua sadu poisse-tüdrukuid, mehi-naisi kaubanduskeskustes jõlkumise või ületöötamise asemel parem spordisaali,» teatab vastne president. Evelyn oletab, et ju tema sportlik minevik ja ka olevik — Evelyn on tegelenud tennise ja ujumisega, moodsa-viievõistluse ning epee-vehklemisega — veenis olulised otsustajad presidendiks just teda valima. «Igale spordijuhile tuleb kasuks, kui ta on kursis ka sportlaste köögipoole ja karmi argipäevaga. Mina olen. Tean päris hästi, mis tunne on olla võitja ja kui raske on vahel kaotustega leppida ning mida on vaja, et sportlasena ja inimesena pidevalt areneda.»
Evelyn rõhutab, et võitluskunst pole rumalate kaklemine, vaid enese pidev arendamine ja harimine — filosoofia ja atleetlikkuse sümbioos. Küsimusele, kuidas kaitseks Sepp ennast pimedal tänaval rünnaku vastu, vastab ta: «Tänavakakluse olukorra lahendab enamasti see, kes on targem, mitte see, kelle rusikas enne taskust välja jõuab. Mina kakelnud ei ole...»