Saate «Tantsud tähtedega» staari EVELYN SEPA (36) kokkukukkumise põhjuseks ülemöödunud pühapäeval enne menusaadet võib olla kiire kaalukaotus. Kaksteist haihtunud kilo on muidu niigi vormis Sepale kaaluspetside hinnangul tõesti veidi liiast.


Kuigi Evelyn nimetas oma tervisehäire põhjuseks magamata ööd ning tema tantsupartner Marko Kiigajaan mainis moka otsast lihtsalt nõrkust, on Evelyn septembri algusest tantsutrennidega kaotanud liiga palju kaalu — lausa kaksteist kilo. «Ütleme nii, et see on tõele lähedal,» tunnistab Evelyn numbrit. Omaette eesmärgiks ta kaalukaotust enesele küll seadnud pole. «Ma küll ei tea, kas selline kaalulangetus on õnnestumise küsimus. Ei ole ju,» leiab Sepp. Ta annab vaid aimu, et see võis olla tema kokkukukkumise põhjuseks. «Inimesed, kes kaotavad kiiresti liiga palju kaalu — see on väga tõsine probleem. Esteetilised kaalutlused ei ole siin ju üldse teema.»
Sepp hoidis end vormis juba enne tantsusaadet. Viimasel ajal on keskerakondlasest poliitik harrastanud ujumist, võimlemist, kiirkõndi ja ka pilatest. Evelyn kavatseb korrata ka peaminister Ansipi tegu ning osa võtta Türgi teisest suusamaratonist 8. märtsil. «Ma mõtlen tõsiselt selle peale, et valmistuda selleks maratoniks,» lubab Evelyn.