Vallalised võivad! Ärimees Even Tudeberg (48), kes lahutas oktoobris abikaasa Kristinast (32), liigub seltskonnas koos lauljanna Ithaka maria Rahulaga (32), kes läinud sügisel andis teada, et ta on Tomi Rahulast (35) lahutanud.

Hiljuti veetsid Ithaka Maria ja Even koos mõnusalt aega ööklubis BonBon erapeol. Üritusel viibinute sõnul käitusid nad nagu armunud.

«BonBonis olid puhtalt tööasjad. Ma käisin kunagi Salzburgi juriidilises ülikoolis ja tol õhtul oli meil üks väike koosviibimine grupivendade ja -õdedega,» selgitab Even. Ta ei salga, et oli peol Ithaka Mariaga, kuid midagi enamat kui lihtsalt koos väljas käimine nende vahel polevat.

Even ei usu, et tal Ithaka Mariaga armusuhteks üldse šanssi oleks: «Me oleme erinevad inimesed erinevatest maailmadest. Siin ei ole miskit – kahjuks või õnneks. Ma samamoodi suhtlen ka teiste inimestega, käin teatris, kontsertidel. Olen käinud mitu korda Estonias oma raamatupidajaga. Huvitav, et kes siis seda millalgi märkab, et ta on ju Aivar Mäe tütar…»

Even rõhutab, et ta on «absoluutselt vaba ja vallaline»!

«Mul oli nii toores abielu lõpp, et mul ei ole praegu ei füüsilist ega vaimset huvi ühegi inimese vastu… Tiksun madalatel pööretel, minu loogika ongi praegu pigem see, et käin lihtsalt väljas,» ütleb Even.

Ithaka Maria aga sõnab: «Jumal tänatud, et on sõpru ja toredaid inimesi, kellega nüüd, ametlikult ja avalikult lahutatud olles, saab aega veeta. See tõstab tuju ja hoiab meeleolu kõrgel.»