Nädala alguses avalikkuse ette jõudnud kõlakal, et värvilises sügises on teineteise leidnud ärimees Even Tudeberg (50) ja augusti hakul traagiliselt abikaasa kaotanud moelooja Kristina Viirpalu (39), näib olevat tõepõhi all. Lisaks sellele, et nad on end koos ilmutanud mitmel üritusel, on nad tänaseks suundunud ka ühisele reisile Ameerikasse!

Even ja Kristina nautisid hiljuti teineteise seltsi Eesti Tennis 100 (pildil) auks korraldatud õhtul, samuti väisasid nad üheskoos Olympic Casino sünnipäevapidu. Tegelikult nähti neid kaht suuremas seltskonnas koos ka juba septembris Kanal 2 20. sünnipäeva peol.
Even on aastate vältel liikunud vaid ilusate või väga ilusate naiste seltsis. Aasta eest võttis Even ette aga iseäranis jõulise vallutusretke, kui ta Anne & Stiili auhinnatseremoonial olles korraga suisa kuut siresäärt endaga ühes Rooma puhkama meelitas...
Kuigi asjaosalistelt endilt ei õnnestu saada kommentaari käigu kohta Ameerika sooja päikese alla, on Kristina märkinud mõne päeva taguse seisuga Facebookis enda asukohaks Ameerika Ühendriigid.
Kui nädala alguses teatas Even meedias, et teda seob Kristinaga ühine huvi spordi ja kultuuri vastu, siis veel enne reisile suundumist täpsustas ta Kroonikale, et neid seob huvi spordi ja nimelt rahvusliku kultuuri vastu.