EWERT SUNDJA (24) ja tema bänd Art Thief sihivad jõulist läbilööki raja taga – bänd on teinud juba koostööd maineka Stingi produtsendi ja Grammy võitja Kipperiga!

 
Kolm aastat tagasi võttis plaadifirma Snowdog Records poprokki viljeleva Eesti kvarteti enda tiiva alla. Kipper on pikki aastaid tegutsenud Stingi kaasprodutsendi ja laulukirjutajana. Tema produtsendikäe all on sündinud ka Sundja ja Art Thief plaadimaterjal, mille poisid lindistasid möödunud aastal Londonis. Kuulduste kohaselt oleks pidanud Art Thiefi debüütalbum tulema välja juba mullu suvel, kuid nagu suurte plaadifirmade puhul kombeks, pidurdab väljaandmist pikk ettevalmistusperiood ning uued tegijad ootavad oma aega järjekorra lõpus.
Ewert ise jääb Art Thiefi plaadi ja Kipperi kohalt napisõnaliseks, küll teatab ta, et  peatselt on bändil ilmumas esimene singel, mille päev ja koht peaks selguma lähinädalatel. “Me kindlasti ootame läbilööki ka välismaal, kuid enne loodame singliga tähelepanu tõmmata,” jäab Ewert tagasihoidlikuks. Hetkel viibib Ewert Eestis – tema südame on vallutanud filmikriitik Kadri Kivimaa, kellega laulja kooselu nautinud juba aasta.