Paar on koos olnud enam kui üheksa aastat ning suhe tehti eile ametlikuks nende tagaaias vähem kui 100 tunnistaja silme all, kes arvasid, et tulevad Priscilla San Francisco meditsiinikooli lõpetmise tähistamisele, teatas Huffington Post.

Pulm toimus vaid päev pärast seda, kui Facebook teatas avalikult, et Marki varandus on 19 miljardit dollarit. Päev enne pulmi viidi Facebook nimelt Nasdaqi aktsiaturgudele.

Reuters vahendas, et Zuckerbergi staatusemuudatust like’is üle 280 000 inimese. Lisaks staatuse muutmisele pandi lehele ka foto naeratava paari pulmast. Igapäevase riietumise poolest tuntud Zuckerberg kandis oma pulmas tumesinist ülikonda ja lipsu ning Chan varrukateta valget kleiti, millel pitsist pealiskiht.

Paari pulm oli ajakirja People andmetel Zuckerbergi kodu väikses sisehoovis Palo Altos Californias, kus paar koos koeraga nimega Beast elab. Tõotuste vahetamist plaanis paar juba neli kuud, kuid külaliste jaoks oli pulm üllatus, kuna arvasid, et läksid tähistama Chani hiljutist arstiteaduskonna lõpetamist.

Külalistele pakuti toitu paari lemmikrestoranidest ja näksiti ka hiirekujulisi šokolaadikomme, mida paar sõi oma esimesel kohtingul üheksa aasta eest. People kirjutas veel, et Zuckerberg disainis Chanile lihtsa rubiiniga abielusõrmuse ise.