"Kõik kindlasti teavad Kodutunde saadet, mis on pühendatud Eesti perede abistamiseks, kes on jäänud elu hammasrataste vahele. Sellele saatele, kui ka inimeste abistamisele, on palju kaasa aidanud antud saate saatejuht Signe Lahtein. Kahjuks juhtus temaga neljapäeva õhtul ränk avarii ning ta praegu võitleb Tartu haiglas oma elu eest. Mind puudutas see lugu väga kuna antud inimene on panustanud teiste abistamiseks niivõrd palju ning nüüd vajab tema meie abi. Kutsun kõiki kellel vähegi tahtmist või võimalust, osalema homme, 25. märtsil, kell 22.00 ühismeditatsioonil, kus saadame Signele tervendust, et ta saaks paraneda kiiremini ning tuleks sellest välja," kõlas laupäeval postitatud üleskutse.

Signe Lahtein sattus raskesse avariisse neljapäeva õhtul Tallinna-Tartu maanteel Adaveres, kus tema juhitud sõiduauto põrkas kokku veokiga. Päästjad pidid ta sõiduautost välja lõikama ja ta viidi Tartu haiglasse, kus ta on raskes seisundis.

"Kodutunde" produtsent Kristi Nilov ütles pühapäeval Facebookis, et Signe Lahtein on endiselt raskes seisundis haiglas ja hetkel tema olukorras muutusi ei ole.

"Tema paranemine on praegu arstide ja Jumalate kätes! Head soovid ja palved teele," kirjutas ta.