Laupäeva õhtul Chelmsfordis kontserdi andnud Bieber tunnistas, et on väsinud ja pohmas ning fännide suureks pettumuseks andis noormees oma karjääri ühe viletsama etteaste, kirjutab DailyMail.

Väidetavalt ei viitsinud 22-aastane staar laval lillegi liigutada ja maigutas vaid haledalt suud. Maruvihased fännid on oma nurinaga vallutanud sotsiaalmeedia, nimetades Bieberit aegade kõige halvemaks live-artistiks, kelle etteastest 95 % tuli lindilt ja seegi väga halvasti. "Laisk, pettumust valmistav ja solvav," säutsus üks fänn.

"Õõvastav. Ma armastan Justin Bieberit, kuid täna õhtul maigutas ta vaid suud. See ei ole lahe," kirjutas teine.

"V festival unustas vist Justin Bieberi mikrofoni sisse lülitada. Väga s*** live Bieberilt," põrutas üks festivalikülastaja. "Ta maigutas suud. Ma ei maksnud 80 naela, et kuulata tema plaati ja näha teda laval ringi jooksmas."

Kummalisel kombel kiitis Justin aga UK publikut nende eheduse eest. "Ma ei hakka valetama, mul on pisikene pohmakas. Brittidele ei meeldi siin midagi teeselda ja ma austan seda," rääkis popstaar rahvale.

Justin veetis kontserdile eelnenud õhtu Londonis asuvas ööklubis nimega Tape, kus ta koos Rihannaga pidutses. Juhuslikult sattus aga ka too vaid paar päeva tagasi sarnasesse skandaali. Rihanna hilines neljapäeval Belgias toimunud Pukkelpop festivalile tervelt tund aega ning umbes 66 000 pettunud fänni üritas teda lavalt maha vilistada, sest staar ei laulnud kordagi otse ja maigutas vaid suud.