Ansambli The Prodigy laulja ja tantsija leiti täna hommikul enda kodust surnuna, ta oli 49-aastane. Essexi politsei kõneisik sõnas meediale, et nad said hädaabikõne kell 8:10 täna hommikul. "Me reageerisime ja kahjuks kuulutati 49-aastane mees sündmuskohal surnuks."

Bänd teatas sotsiaalmeedias, et Keith sooritas enesetapu. "See uudis vastab tõele. Mul on seda väga keeruline tunnistada, kuid Keith võttis endalt nädalavahetusel elu. Ma olen šokeeritud, kuradi vihane, segaduses ja murtud. Puhka rahus."

Politsei sõnul ei ole põhjust kahtlustada, et mehe surmas oli midagi kriminaalset. Surma põhjuse selgitab välja koroner.

Kiirabi kõneisik lisas, et kell 8:08 hommikul tehti väljakutse, teada anti teadvusetuna lamavast mehest. Meedikud kuulutasid mehe kohapeal surnuks.

Flint saavutas laiema tuntuse bändi The Prodigy vokalisti ja tantsijana üheksakümnendatel aastatel. Nende 1996. aasta superhit "Firestarter" lennutas nad komeedina muusikatööstuse tippu.

Mees oli alles naasnud Austraalias toimunud tuurilt, järgmine suurem tuur oli plaanis mais USA-s.

2016. aasta suvel esines Flint The Prodigy koosseisus Tallinnas Õllesummeri festivalil ning 2018. aasta suvel Pärnus Weekend festivalil.

Kui Sina või Sinu lähedane vajab abi, siis helista:

- eluliin: 655 8088 (eesti keeles), 655 5688 (vene keeles) iga päev kell 19-07;

- usaldustelefon: 126 (eesti keeles), 127 (vene keeles) iga päev 15:00-19:00;

- alati võid küsida nõu oma perearstilt või perearsti nõuandetelefonilt 1220.

Väljaõppinud nõustajad kuulavad Sind ning suunavad vajadusel edasi, et saaksid abi, mida vajad.