“Et elus kuhugi jõuda, tuleb olla nähtav. Seda eriti missinduses ja modellinduses, mida ühendab inimene kui kommunikatsioonivahend," räägib Mikomägi.

“Kus veel modellihakatistel võimalik nii palju silma jääda kui populaarsel moekanalil Fashion TV, mida vaatab üle maailma 300 miljonit inimest”, kutsub Mikomägi modellikspürgijaid osalema sel neljapäeval  kell 12 toimuval ”FashionTV Global Model Search Estonia” castingul Lounge Museumis (Vana Viru 14).

Kümme väljavalitud modellikandidaati pääseb laupäeval klubis Bonbon toimuvasse finaali, kus selgub võitja, kes sõidab korraldaja kulul juunis Hiinas toimuvale FTV parima modelli valimisele. Modellivõistluse peaauhinnaks on 100 000 USA dollari eest FTV poolset reklaami, FTV kruiis ning kutsed maailmatasemel FTV üritustele.

FTV ei näita vaid verinoori piitspeenikesi tüdrukuid, vaid panustab ka naiselikumale ilule. Kandideerida saavad fotogeenilised ja säravad tüdrukud vanuses 18-28 aastat, kes on vähemalt 172 sentimeetrit pikad ning kelle strateegilised mõõdud on ligilähedased 90-60-90 (+/-10cm).

”Suuremad võimalused jääda märgatavaks ning olla laval efektne on kindlasti karismaatilistel ning isikupärastel tüdrukutel, kelle kasvuks vähemalt 175 cm,” arvab Mikomägi. Eestipoolsesse žüriisse kuuluvad teiste seas veel moefotograaf Olga Makina ning ajakirja ”Anne&Stiil” peatoimetaja Merle Liivak.

"FashionTV Global Model Search Estonia" jõuab rahvusvahelisse eetrisse 25. mail. Moeüritustest uudiseid saab jälgida Fashion TV ametlikul kodulehel www.ftv.com.