TVRain.ru kirjutab, et omal ajal Eestis elades oli Maksim üks võimukamaid mehi, olles sina-peal paljude ministritega ja süües nendega tihti lõunat. Nüüd on heldekäeline Liksutov tasustanud pärast lahutust vääriliselt oma naist Tatjanat, kellega nad oma suhte parematel päevadel omasid luksuskorterit Raekoja platsil, ärikeskust Tallinna sadama lähedal, mööblivabrikut Aprica Style, transpordifirmat Transgroup Invest AS ning kontrollpakettaktsiaid Aeroekspressis. Kuid kas on asi ikka nii mustvalge? Vene opositsiooniliider Aleksei Navalnõi arvab, et mitte ja tegi kindlaks, et Tatjana omab ühe Eestis registreeritud firma aktsiaid, mis on vastuolus Vene seadustega.

Maksim Liksutov ise oma lahutuse tagamaid paljastada ei nõustunud, põhjendades seda liigse isiklikkusega. Ometi kinnitas ta, et tegu pole fiktiivse lahutusega. Kolleegide hinnangul elab ärimees lahutust tõepoolest väga emotsionaalselt läbi ja muretseb abielupaari ühiste laste pärast. Ta jättis Tatjanale restorani, mööblivabriku ja 103 miljoni euro väärtuses erinevaid aktsiaid, tehes temast üleöö Eesti rikkaima naise ja kaheteistkümnenda kõige võimsama isiku Eestis, mis pole sugugi paha endise fotomodelli kohta. 

Proua ise lahutuse kohta kommentaare ei jaga, kuid Vene väljaande andmeil jätkab Tatjana endist äri koos mehe kunagise äripartneriga. Omades üht restorani Tallinna kesklinnas ja teist sadama lähistel, korraldab ta jätkuvalt Eesti seltskonnategelastele säravaid galaõhtuid. Lühidalt, pärast mehelt saadud varandust on proua Liksutovast saanud Eesti rikkamad naine!