Kui pea iga artist on kodus leidnud omapärase viisi, kuidas aega veeta, siis seda tegi ka Filipp Kirkorov, kes otsustas hoopis heategevuse poole vaadata, vahendab Vokrug.

Pole just palju neid, kes poleks mitte midagi kuulnud Kirkorovi tohutult suurest garderoobist. Just sealt ta hinnalisi esemeid maha müüma ongi asunud.

Stilist Arsen Ayrapetov avalikustas, et Kirkorovi garderoobis on umbes miljon eset ja üle viie ning poole tuhande kingapari. Muidugi on muusik ise kõigi oma asjade üle eriti uhke.

Kõik kasutuks muutunud riided paisati veebi müüki kordades odavamate hindadega. Stilist selgitab, et palju on ka selliseid asju, mis pole muusikule kunagi parajad olnud, seega müüakse need maha täiesti tutikatena. "Näiteks müüme neli tuhat eurot maksnud jaki maha veidi üle tuhande euroga." Kõige odavamad asjad garderoobist lähevad müüki umbes 85 euroga, näiteks teksad ja lihtsamad pluusid. Kokku loodab muusik müüa ligi kolmandiku oma riietest.

Leidub hulganisti neid, kelle sõnul on Kirkorovil lihtsalt rahad otsas, kuid muusik kinnitab, et tegelikult nii ei ole. Nimelt hindas ta oma väärtused karantiini ajal üle ja otsustas annetada raha abivajajatele. Kuna ta plaanib müüa sümboolsete summade eest, siis loodab, et riided pakuvad rõõmu inimestele, kes muidu ehk ei saaks endale selliseid lubada.

Kirkorovi garderoobiga saad veidi tutvuda siin: