"Kui aus olla, siis see on väga halb olukord, kuid me loodame, et kontsert kõigest olenemata ikka toimub. Lõppude lõpuks on see aasta jagu rasket tööd ja ühe päevaga kõike tühistada tundub ebarealistlik."

Korraldaja selgitab, et bussid kogu tehnikaga on juba Tallinnasse jõudnud, teel on ka 25 tehnikut ning müüdud on hulganisti pileteid. "Ma ütleks, et see oleks meelelahutusele tõsine löök. Isiklikult ei näe ma tühistamiseks mingit põhjust, sest meil ei ole nii palju nakatunud inimesi nagu näiteks Itaalias," selgitas Goor.

Ta rõhutab, et viirus on seni levinud eelkõige riskipiirkondades reisinud inimestele. "Nii palju, kui mina tean, siis ei ole ükski inimene kontserdil nakkust saanud," lisab Goor ning toob välja, et inimesed käivad endisel veel tööl, lasteaias ning koolides.

"Ma olen kindel, et kontserdi tühistamine ei lahendaks mingit olukorda. Oleme enda poolt kõik ära teinud, sest meie eesmärk on ei ole kellelegi viga teha, vaid pakkuda meelelahutust sellesse stressirohkesse aega. Meie üritusel on kohal abistajad ning desinfektsiooni vahendid on ruumi seintele kinnitatud ning me oleme valmis kõigiks võimalikeks hädaolukordadeks."

Kontsert on osa turneest, mis viib Kirkorovi läbi kõigi Balti riikide. See on ka üks põhjuseid, miks nii ootamatu tühistamine asja tunduvalt raskendaks. "Kõik on täpselt planeeritud ja kõik sammud on hoolikalt läbi arutatud. Autod on juba terve nädala liikvel olnud ja üritus on detailideni paika pandud. Kui tühistamine peaks juhtuma, siis otsustame ja vaatame, mida edasi teha. Meie, oma poolelt, oleme täielikult valmis kontserdi isegi nii raskes olukorras ära korraldama."