Mitmed näitleja ja koomiku Bryan Calleniga koostööd teinud naisterahvad on staari käitumise osas sõna võtnud, vahendab Fox News. Väidetavalt on Calleni südametunnistusel nii ebasündsas kommentaarid, vägistamine kui ka väärkohtlemine.

Neljast naisterahvast esimene oli Katherine Fiore Tigerman, kes rääkis väljaandele Los Angeles Times, et 1999. aastal sundis staar ta vahekorda, millest varem juba konkreetselt keeldunud oli.

Firma American Apparel müügiesindaja sõnul lükkas Callen ta 2009. aastal vastu riietusruumi seina ning suudles teda sunniviisiliselt.

Anonüümseks jääda soovinud noor näitlejanna väitis Timesile, et oli Calleniga neli aastat suhtes, kui 2016. aastal väitis mees, et naistel on "bioloogiline ja ürgne soov, et neid vägistataks". Nende suhe lõppes samal aastal.

Juba 2017. aastal väitis samuti oma nime varjav naissoost koomik, et esinemise eest oli Callen soovinud raha asemel vastutasuks hoopis oraalseksi.

Kõiki süüdistusi on Callen ise eitanud. "Ma teen ennast väga selgeks. Ma ei ole kunagi kedagi vägistanud, ennast seksuaalselt peale sundinud või tasuna seksi pakkunud. Mitte kunagi," vastas näitleja Timesile.

Lisaks "Pohmakale" on Callen osalenud veel filmides "Joker", "41-aastane neitsi", "Paha jõuluvana" ja paljud teised.