Toona 20-aastane Elgort olevat kohtumisel naist ära kasutanud, jätkates tegevusega ka siis, kui naine palus tal lõpetada. Elgort astus enda kaitseks välja Instagramis, kus selgitas loo tegelikke tagamaid, mis pole kaugeltki sarnased sellele, mida Gabby neid väidab olevat.

Vahekord oli Gabby sõnul niivõrd valus, et ta palus nuuksudes Elgortit, et too lõpetaks. Noormees aga ei võtnud neiut väidetavalt kuulda ja jätkas. Lisaks vahekorraskandaalile väidab Gabby, et Ansel palus temalt alastipilte ning üritas teda koos mõne sõbrannaga grupivahekorda meelitada.

Ansel Elgort, kes kogus tuntust tänu oma rollidele filmides "Süü on tähtedel" ja "Ohakalind" vastas süüdistustele Instagramis, kus väidab, et käitus toona küll ebaviisakalt, jättes peale lahkuminekut naise sõnumitele vastamata, kuid seksuaalset kuritarvitamist ei olnud. "Tõde on, et 2014. aastal, kui olin 20-aastane, oli minul ja Gabbyl New Yorgis lühike, legaalne ja üksmeelne kokkupuude. Kahjuks ei tulnud ma lahutusega hästi toime," kirjutas näitleja Instagramis.

"Ma lõpetasin ta sõnumitele vastamise, see on lapsik ja julm. Tean, et see hilinenud andekspalumine ei lunasta mu vastuvõetamatut käitumist. Tagasi vaadates tunnen oma käitumisviisi pärast tülgastust ja sügavat häbi. Kahetsen väga."