"See oli tõesti hetke ajendil," ütles Luke Wilson aastaid tagasi toiminud tembu kohta. "Me otsustasime tol öösel, umbes 3:30, et me lähme kell 7:00 algavasse starti ja jookseme."

"Me olime sõpradega alles linna jõudnud ja meil oli karm õhtu selja taga. Saime kokku ja rääkisime, et võiksime järgmisel päeval maratoni vaatama minna. Siis keegi pakkus välja, et lähme hoopis jooksma, lähme näitame nendele kuttidele, kes me oleme. Ma ei usu, et ükski keenialane või nigeerlane otsustab viimasel hetkel, et paneme baari kinni, võtame mõned burritod ja lähme jookseme LA maratoni, aga seda me tegime," sõnas Wilson.

"Ma ei lõpetanud, aga ma jooksin 22 miili. Mul ei olnud pohmakaski veel tekkinud ja ma arvan, et see hoidiski mind jooksus. Üks restoran on veel täitsa marsruudil alles, kus ma võtsin oma viimased sammud, läksin sisse, sõin ning heitsin tänavale maha. Siis tuli üks maratoni vabatahtlikest, kattis mind hõbedase tekiga ja hiljem tuli mulle sõber järgi," meenutas Luke Wilson ja ütles, et ei soovita kellelgi midagi sarnast teha.

Luke Wilsonil ei jäänud finišini palju minna. Miilides on maratoni kogupikkuseks 26.219 miili ehk näitleja läbi üle 90% distantsist treenimata ja purjus peaga.