Skandaalne Anna-Maria Galojan liigub endiselt vabaduses ja naudib seltskonnaelu, kuid näib, et ta süda pole enam vaba. Mõned nädalad tagasi nähti teda Pärnus Sunseti ööklubis pidutsemas ning naine paistis säravam kui eales varem.

Anna-Maria ei ole kunagi oma suhetest pikemalt rääkinud ega neid paljastanud, kuid nüüd paistab ta olevat ilmselgelt armunud, kirjutab ajakiri Naised.

Suvises Pärnu öös nähtud saatja on ilmselgelt võõramaalane, noored pidutsesid sõprade seltsis kuni varajaste hommikutundideni.

Mõned päevad hiljem otsustasid nad aga külastada ka kohalikku jalgpallifännide üritust Tallinnas. Nimelt liikus paar käsikäes ka Jalgpallihaigla kümne aasta juubelil. Pealtnägijate sõnul nautisid Anna-Maria ja tema tundmatu saatja teineteise seltskonda väga, nii et kohati ununes isegi ürituse põhiline osa ehk jalgpall.

Varem on Anna-Maria liikunud erinevate kaaslaste ja meestuttavate seltskonnas, kuid paari pole teda kellegagi eriti pandud. Suurim skandaal tema suhete üle tekkis 2010. aastal, mil Tallinna linnapea Edgar Savisaar saatis talle Anna-Maria enda väitel mitmemõttelisi sõnumeid ning neid ka eri kohtades koos nähti. Anna-Maria eitas tol ajal suhet, kuigi rääkis sõnumite teemal meeleldi.