33-aastane endine staar lahkus hiljuti tugikodust, kus teda hoidi eemale alkoholist ja muudest meelemürkidest. Nüüd elab Bynes oma vanemate juures, kuid tundub, et seal on kasvatus natuke vabam.

Näitlejatar postitas Instagrami foto, kus on näha, et ta on lasknud enda põsele tätoveerida südame. Kehamaaling ei näe välja professionaalne ning süda on küllatki lopergune.

Septembrikuus naasis Bynes Instagrami ja näitas oma roosasid kiharaid ning värskelt fotolt selgub, et ta on otsustanudki selle värviga jääda.

Sügise hakul teatati, et seitsme aasta eest politseiga sekeldustesse sattunud staar on väidetavalt oma elu täielikult ümber pööranud. Ta lõpetas sel suvel ülikooli ning eelmisel aastal antud intervjuus Paper ajakirjale tunnistas Bynes, et tema allakäigus olid süüdi erinevad narkootikumid.

"Kõik, mille kallal ma olin terve elu töötanud, rikkusin ma Twitteris ära. See ei ole Twitteri süü, see oli mu enda süü," tunnistas Bynes, kes selle kümnendi alguses tegi narkootikumide mõju all erinevaid postitusi, mis tema võimalused suurest karjäärist rikkusid.