"Proua Ellen oli väga uhke proua, blond, tugev büst, kena naine oli. Kodus oli kord majas, Ellen pidas kodu väga korras. Poega ta küll ei sundinud selleks, ma ei tea, kas Urmas üldse mingit tööd kodus tegi, ma kahtlustan, et mitte eriti," meenutas naabripoiss Peeter Saarep ETV saates "Urmas Ott. One Man Show".

Saarep kinnitas, et Ott ei tundud oma pärisisa vastu suurt huvi ega tahtnud teda kunagi üles otsida. "Teda polnudki füüsiliselt olemas Urmase elus," lausus mees.

17. oktoobri õhtul näitab ETV uuesti eepilist doksaadet „Urmas Ott. One man show“, mida Kersna on täiendanud kahe uue intervjuuga.

„Ma tundsin, et üks väga oluline asi on saatest puudu. Selle tühimiku täidab nüüd Urmase onunaine Pia Astrid Ott, kes meenutab, kuidas tema abikaasa saatis ta Urmase bioloogilist isa, tollast Otepää täitevkomitee sekretäri Ilmar Palumaad ära rääkima, et see rasedaks jäänud Elleniga (Urmas Oti ema – toim.) abielluks,“ räägib Kersna saate eel Kroonikale.

„Esmakordselt näeb avalikkus nüüd ka mehe fotot, kellelt Nõukogude televisiooni inimesekäsitluse pea peale pööranud kümnete miljonite lemmik oma supergeenid sai.“