Katie kukkus oma mõlemad jalad puruks paari nädala eest. Ta viidi toona erakorralisele operatsioonile, kus paigaldati splindid.

Nüüdseks on ta tagasi kodumaal Suurbritannias ning käis Londonis Chelsea & Westminsteri haiglas operatsioonil. Viimane kestis kokku kuus tundi. The Sun vahendab, et ta lahkus kliinikust eile, ta mõlemad jalad on kipsis ja poiss-sõber Carl Woods haaras ta sülle ning tõstis autosse. Veidi varem oli Katie teinud Instagramis ka postituse, kus kallimat ning tohtreid tänas.

Instagramis sõnas ta fännidele sedagi, et operatsioon oli tema elu kõige valusam kogemus. Ta viitas, et võtab valuvaigisteid, ent ei suuda magada.

Operatsioonid pole endisele glamuurimodellile võõrad. Viimastel aastatel meenutab see suisa sõltuvust. Mullu mais sõitis ta Türki, kus talle tehti rasvaimu ja putitati ta nägu ning tagumikku. Mõned kuud hiljem naasis ta Türki, kus ilukirurgid lõikasid taaskord ta nägu ning sedapuhku vähendati rindu.

Katie tuttavad on mures, et ta ei lase oma kehal piisavalt puhata, vaid tormab kohe uutele operatsioonidele. "Sõbrad paluvad teda, et ta võtaks rohkem aega, tema keha on nii õrn ja iga uue protseduuri järel on taastumisaeg aina pikem," sõnas üks allikas The Sunile.

Katie on kärsitu ja pidevalt on olnud probleeme, et haavad lähevad mädanema või juhtub midagi hullematki. Nagu eespool mainitud, lasi Katie mullu oma rinnapartiid väiksemaks teha. Loomulikult võtab paranemine aega ja tal olid veel õmblused peal, kui ta ühe mehega voodisse hüppas. Selgus, et õmblused rebenesid vallatu öö käigus lahti. Kuidas täpselt, ei osanud Katie ka ise öelda, sest oli purupurjus.

Praeguses olukorras on arstid Katie'it hoiatanud, et kui ta ei järgi rangeid reegleid ning haavad lähevad mädanema, võib ta oma jalgadest ilma jääda. Nad on manitsenud, et Katie peab olema üliettevaatlik.

Katie ise on viidanud, et kokku võib vigastusest taastumine kesta kuni pool aastat.