Kolme lapse ema oli just tagasi tulnud oma luksuslikult Euroopa puhkuselt, mille ta veetis oma eksi Scott Disicki ja nende kolme lapsega.

Üks paari tundev allikas rääkis ajakirjale People, et Kourtney ja Younes veetsid kõigepealt nädala kahekesi Euroopas reisides ning siis paar nädalat koos lastega. Kuuldavasti oli Younes väga kurb, kui Kourtney lastega Ameerikasse tagasi läks.

Itaalias reisides postitas naine Instagrami mitmeid fotosid, kus eputas oma treenitud kehaga. Fotode seast võime ka leida ülesvõtte temast ampsamas leiba jahi peal. Kuigi Kardashiani fotod said miljoneid laike, ei meeldinud elukaaslasele need fotod, mida Kourtney nii vabalt maailmaga jagas.

Allikas ütleb, et Younes'ile ei meeldi sugugi, et kui ta tüdruksõber endast sotsiaalmeediasse seksikaid pilte maailmaga jagab. Kuigi ta väidetavalt sai aru, et naise töö on seksikaid pilte üles laadida, oleks ta soovinud, et need pildid palju sündsamad oleksid. Allikas väidab, et mehele oli see alati probleeme valmistanud ning see on ka nende sage tüliõun ja põhjus, miks nad minevikus juba lahku on läinud.