Noor naine sõnas Huffington Postile antud intervjuus, et talle saadetakse intiimseid fotosid keskmiselt kolm kuni viis korda nädalas ning see on tema jaoks äärmiselt ebameeldiv. Sarnase probleemi ees seisavad miljonid naised, kel sotsiaalvõrgustikes avalikud kontod. "Mehed kirjutavad mulle, mida nad minuga teha sooviksid, see on päris rõve," sõnas Stina ja lisas, et kui mees ei näitaks talle oma peenist avalikult, miks peaks ta saatma võõrale naisele sellest foto.

Stina hakkas saama meestelt soovimatuid intiimfotosid siis, kui tegi endale Facebooki konto. Ent mida aktiivsemaks muutub Stina veebis, seda rohkem fotosid talle saadetakse. "See on nii veider, et mõned mehed mõtlevad, et see on täiesti normaalne viis naistele läheneda," sõnas ta.

Kõlab uskumatuna, aga mõned inimesed avaldavad Instagramis arvamust, et naine vääribki seksuaalse alatooniga fotode saamist, sest postitab ju endastki bikiinipilte.

Stina Sanders sõnas, et pärast vestlusi oma sõbrannadega mõistis ta, et modellid pole ainsad, kes sellise ahistamise küüsis vaevlevad. Mehed saadavad sääraseid fotosid paljudele naistele.