Delfi lugeja kirjutas, et eelmisel suvel jäi talle silma 1984. aasta kaubik Mercedes-Benz L 209 D, millel puudus Maanteeameti kodulehelt kontrollides kehtiv ülevaatus ja kindlustus. Lugeja märkas sõidukit taas liikluses täna, kontrollides puudusid sõidukil endiselt kindlustus ja ülevaatus.

Sõiduki roolis on lugeja näinud näitleja Margus Prangelit, Publik päris mehe käest järgi, miks mees sõidab kaubikuga, millel puudub kindlustus ja ülevaatus.

Prangel kinnitas, et sõiduk numbrimärgiga 266 MAU tõepoolest kuulub talle, puuduv ülevaatus ja kindlustus tulevad mehele üllatusena.

"Oi, see tuleb küll täitsa üllatusena praegu. Tegelikult ma sain ta just linnast remondist kätte, aga mul see jäi tõesti kahe silma vahele," sõnas Prangel ja lubas vajalikud toimingud kiiremas korras ära teha.

Märkusele, et lugeja sõnul olid ülevaatus ja kindlustus puudu ka suvel sõnas Prangel, et auto oli remondis ja ta sai selle äsja sealt kätte.

"Nojah, ta oligi mul remondis, ma sain ta just eile õhtul kätte. Täna hommikul mõtlesin, et toon ta maale ära, et pärast ülevaatusele minna," lubas näitleja.