Võrno teatas rõõmsast uudisest sotsiaalmeedia vahendusel. Täna lisas ta enda kauni abikaasaga Facebooki värske foto. Mõnda aega tagasi tehtud pildiil istub Hannes Indias Delhi lähistel võimsa sportkupee juhiistmel, värske kaasa truult tema kõrval. Praegu viibib paar Eestis.

Cordeelia on enda sotsiaalmeediakontodel nime ära muutnud, nüüd seisab seal kirjas Cordeelia Võrno. Kroonika soovib paarile õnne ja armastust!


Pulmas kandis Võrno ülikonda, mille disainimisele ise kaasa aitas. Laulatus toimus 26. septembril.

Suhe jõudis avalikkuse ette 2016. aasta esimesel päeval, kui Hannes jäi Eesti Kontserdi ja Hennessy glamuursel uusaastakontserdi pildile kütkestava blondiini seltsis. Paaril jätkus silmi vaid teineteise jaoks, Hannes hoidis daamil piha ümbert kinni.

"Kutse oli kahele ja ma võtsin kaasa oma hea sõbra. Ja see on ka kogu lugu," ütles Hannes toona heatujuliselt.

2017. aasta mais andis Võrno intervjuu TV3 reporterile, kus tunnistas esimest korda, et ta on õnnelikus suhtes. Küsimusele, millal Hannesele viimati öeldi, et teda armastatakse, vastas mees siis: "See oli vist vähem, kui kuus tundi tagasi. Ma olen, selles suhtes, üsna julgelt võin öelda, et õnnelik."

Hannes Võrno oli varem kaks aastakümmet abielus Häli Veskaruga, mehel on abielust kaks poega. Paar lahutas 2015. aastal.