Alla on juba aastakümneid teinud poole noorematele silmad ette oma graatsilise figuuriga, eriti armastab diiva näidata oma nooruslikke jalgu. Samuti eelistab Alla nooruslikke riideid, viimasel kuumal fotol on ta jalga tõmmanud moodsad teksapüksid.

Hiljuti põhjustas diiva foto sotsiaalmeedias tõelise komplimentide tormi, paljud fännid imetlevad naise veatut välimust. "Ma olen 20 aastat noorem, kuid saan sellisest figuurist ainult unistada. Mul on, kuhu püüelda," kirjutas üks.

"Ma ei tunne Allat blondina äragi. Igavesti noor ja kaunis," imestas teine.

Alla ei ole pikemalt oma ilunippidest rääkinud. Ta paljastas ainult selle, et jälgib väga pingsalt seda, mida sööb. Samuti püüab ta alati korralikult puhata.

Fännid on aga veendunud, et naise paneb nooruslikult särama armastus Maksim Galkini vastu. Kuna Maksim on Allast tunduvalt noorem, pea 30 aastat, siis kandub Maksimi nooruslikkus ka Allale üle.

Galkin ei väsi kordamast, kui palju ta Allat armastab. Samuti tõdeb mees seda, et diiva jääb justkui iga päevaga nooremaks. Fännid on rõõmsad, kuna Galkin jagab sotsiaalmeedias hea meelega fotosid oma perekonna tegemistest.

Alla tunnistas hiljuti, et tema tervis on hakanud jupsima. "Ma olen vana naine, mida te minust tahate," sõnas ta reporteritele. Pugatšova esineb neil päevil väga harva, kuid iga etteaste on alati Venemaal tähtis sündmus.