Nõndaks on Suzanne reisinud mööda USA-d ja käinud lausa Itaalias ning seda kõike kohtinguportaalist leitud meeste raha eest. Floridast pärit naine sõnas, et nende meeste abil on ta näinud imelisi kohti ja saanud endale häid sõpru.

"Algul mu sõbrad naersid mu üle, aga nüüd olen isegi mõned oma meessoost sõbrad meelitanud suhkruärisse," sõnas naine kelmikalt väljaandele NY Post.

Thatcheri sõnul on ta meestega alati väga aus ning teeb alati neile selgeks, et kui nad koos reisivad, ööbivad nad alati eraldi tubades. "Alati peab teise poolega nende ja iseenda ootustest ja lootustest rääkima, et kõik oleks täiesti selge."

Pärast seda kui Suzanne'i teine abielu möödunud aastal luhta läks, otsis naine viise, kuidas elu uuesti nautida. Suzannel on viis last, kolm tütart vanuses 18-33 ning kaks poega, 28- ja 21-aastased.

"Ma olen sõbrannadega varem küll reisinud, käinud Mexicos ja Puerto Ricos, aga viie lapse ja abikaasa kõrvalt oli raske iseenda jaoks aega leida," tõdes Suzanne. Kui naise abielu kokku varises ja lapsed kõik pesast välja lennanud olid, oli tal viimaks võimalik enda unistusi täide viima asuda.

"Ma tegin poliitikamaastikul palju vabatahtlikutööd ja töötasin ka loomade varjupaigas, aga üks mu sõbrannadest mainis mulle üht veebisaiti, kus mehed otsivad kauneid reisikaaslasi. See tundus täiuslik," jagas Suzanne oma vaimustust.

"Mu lapsed arvasid algul, et see on hullumeelne plaan ja pealegi riskantne. Aga ma olen seiklushimuline inimene ja tean, et see on imeline võimalus," rääkis naine.