Tanja-Mihhailova Saar ja Mikk Saar

2007. aasta suvel hakati kuluaarides sosistama, et muusikalitäht Tanja Mihhailova ja laulja Mikk Saar on seotud palju tugevamate sidemetega kui pelgalt muusikaarmastus.

Mikk, keda pandi eelneva aasta lõpus paari pandud saate "Tantsud tähtedega" tantsupartneri Olga Kosminaga ja hiljem ka Lenna Kuurmaaga, venitas oma suhte kohta Tanjaga põikleva vastuse: "Vaat ei tea…" Kuidas siis ei tea? Mikk tunnistas, et on linna pealt tõesti kuulnud, et nad on paar. Ise ta selles aga kindel polnud. "Siis on jumala igav, kui ütlen, et olen vaba nagu lind. Ja kui ütlen, et olen Tanjaga koos, on jälle igav," muigas Mikk.

Paar kuud hiljem tabati noored isegi koos pildile, kuid enda suhtest Tanjaga ei tõtanud Mikk ka siis veel lähemalt pajatama. Alles 2008. aasta suvel andis paar Kroonikale avaleemse intervjuu, milles tunnistati, et nende suhte sai alguse heast seksist.

"See oli mõned aastad tagasi "Chicago" etendusel vist…" meenutas Mikk. "Aga meeldima hakkas Tanja mulle varem, kuid siis olime mõlemad veel eelmises suhtes kinni. Ühel hetkel, kui Tanja enam kinni polnud, haistsin võimalust." Tanja lisas: "No tegelikult tuli ta minuga samasse firmasse tööle. Meil tekkis palju esinemisi, kus koos saime laulda ja nii me suhe alguse saigi."

15. septembril 2016 toimus Itaalias, keset kaunist Toscana maakonda asuvas Podere Finerri villas sõprade keskel nende pidulik laulatustseremoonia.

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar aastal 2016

Tänavu veebruaris sündis kauni paari perre ka pisipoeg, kes sai nimeks Teodor. "Nimel võiks ju olla mingi põnev lugu, aga ei ole," sõnas Tanja Kroonikale. Tanja sõnul sirvisid nad õiget nime otsides üle 3000 variandi läbi ning lõpptingimusteks olid lihtne hääldatavus ning kena kirjapilt.

Joel ja Julia Lindpere

Joel ja Julia Lindpere aastal 2011

Jalgpallur Joel Lindpere leidis 2011 aastal Ameerikast armastuse. Vütiässa südame võitis toona New Yorgis modellina töötanud Julia, kellega koos jäädi ka Alexela kontserdimajas aasta spordiauhindade jagamisel kaamera ette.

Julia ja Joel kihlusid 2014.aasta jõuludel New Yorgis, Rockefeller Centeris ning abieluettepanek tuli neiule ootamatult. Paar sõudis 2016. aasta suvel imekaunis Sagadi mõisas 80 pulmakülalise silme all abieluranda.

Külalisi tuli Ameerikast, Norrast, Kanadast, Soomest ja Tšehhist pooleaastase etteteatamisega, et oleks mahti planeerida. “Võõrustasime kaugeid külalisi neli päeva. Pulm oli nii kõva, et ma pidin osasid mehi hommikul kaikaga üles ajama,” paljastab Joel. Pulmareisiks oli viis päeva puhkust viimase hetke pakkumisega Kreekas, Kassandra poolsaarel.

2017. aasta aprillis tõi Julia ilmale kaksikud Jonel ja Jesse.

Joel ja Julia Lindpere aastal 2016

Toomas Hendrik ja Ieva Ilves

Ieva ja Toomas Hendrik Ilves aastal 2015

2015. aasta septembris saabus president Toomas Hendrik Ilves kõigi pealtnägijate üllatuseks Arvo Pärdi 80. juubelisünnipäeva kontserdile koos uue saatjannaga, kellega teda ka Riias kohtumas on nähtud: Läti kaitseministeeriumi riikliku küberjulgeolekupoliitika koordineerimissektsiooni juhi Ieva Kupcega.

Ilvese saabumine juubelikontserdile oli kahtlemata ootuspärane, kuid sama aasta kevadel abikaasast Evelin Ilvesest lahutanud riigipead polnud senimaani ühtegi ametlikumat sündmust ühegi naisterahvaga väisanud.

Juba mõned kuud hiljem, 7. detsembril kinnitas presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam Delfile rõõmsat uudist: "Jah, Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Kupce kihlusid novembri keskpaigas. See oli nende isiklik otsus, ega ole seotud Toomas Hendrik Ilvese kui Vabariigi Presidendi ametiülesannetega"

2. jaanuaril 2016 tegid Toomas Hendrik ja Ieva Halliste kirikus oma liidu ametlikuks. Sama aasta novembris sündis Ilveste perre poeg Hans Hendrik.

Ieva ja Toomas Hendrik Ilves aastal 2016

Taimo ja Vilja Toomast

Taimo ja Vilja Toomast aastal 2009

Alexela Kontserdimajas toimunud pidulikul Spordiaasta Tähed 2009 galaõhtul sädeles kodumaiste spordisangarite kõrval ja püüdis pilke Vilja Savisaar, keda saatis tema klaveriõpetajast kallim. Tegemist oli esimese korraga, mil Vilja oli avalikul üritusel koos oma Taimo Toomastiga.

15. detsembril 2009 teatasid Vilja ja Edgar Savisaar avalikult, et lahutavad oma 13 aastat kestnud abielu. "Jaa, minu elus on armastus," kinnitas Vilja mõni aeg hiljem saates "Pealtnägija".

"Ja armastus on väga paljude asjade vastu ja väga mitmete inimeste vastu. Jah, see ei ole ju mingi saladus ja ei ole ju mina ega ka Taimo Toomast teinud sellest saladust, et me saame kokku, et meil on ühiseid huvisid, et meil on koos tore olla ja me teeme mõningaid asju koos."

2010. aasta suvel toimusid Rohuneemes asuvas Villa Marys Vilja ja Taimo Toomasti pulmad. Pulmatseremoonia peeti väljas ja õhtut juhtis Mart Sander.

Taimo ja Vilja Toomast aastal 2010

Argo Ader ja Maarja Kerner-Ader

Argo Ader ja Maarja Kerner-Ader aastal 2012

2012. aasta veebruaris kirjutas Kroonika, et kulturist ja saate "Tantsud tähtedega" võitja Argo Ader semmib võrkpallitäht Maarja Kerneriga. "Meil ei ole suhet, minu teada vähemalt mitte. Meil on spordialane suhe - ta on mu treener," lükkas toona Maarja Kroonikas kuulujutud ümber. Spordialane suhe arenes kiirelt aga peoalaseks suhteks, sest just septembris toimunud Kanal 2-e üritusele ilmusid nad koos. Hiljem tunnistas paar, et kohtuti trennisaalis ning nende armuleek süttis just üheskoos trenni tehes.

Paar kihlus 2016. aastal päev pärast valentinipäeva Tai Kuningriigis imekaunil rannal palmide all. "Argo tegi abieluettepaneku toosti öeldes ja luges ette enda luuletuse, laskudes seejärel põlvili," jagas Maarja muljeid, "eks iga naine ikka natuke tunneb sellist hetke ette, kuid siiski tuli see täieliku üllatusena. Nii minu kui ka Argo emotsioonid olid laes!"

21. aprillil kell 9:24 sündis Argo ja Maarja perre pisipoeg Ron Braiton. Mõned kuud hiljem, täpsemalt 25. augustil sai Maarjast lõpuks ka Argo ametlik abikaasa. Paar vahetas tõotusi muinasjutulisel Leigo järve kaldal ja nende pulmalaulik oli Laura Põldvere.

Argo Ader ja Maarja Kerner-Ader aastal 2018

Kaja Kallas ja Arvo Hallik

Kaja Kallas ja Arvo Hallik aastal 2017

Reformierakonna esinaine Kaja Kallas ilmus mullu veebruaris presidendi vastuvõtule investeerimispankur Arvo Halliku käevangus. Tänavusel Eesti Vabariik 100 suurel juubelipeol teatas juba Hallik TV3-le antud intervjuus, et sügisel on oodata pulmi: " No me väikest plaani peame. Ei tea, kas me nüüd väga suurelt pulmapeo ette võtame, aga igal juhul sügise poole mõtleme oma sammud sinna seada jah."

Paar kihlus mullu oktoobris. Eelmisel aastal kirjutas ajakiri Anne & Stiil, et paari viis kokku ühine sõpruskond. Teineteist tundma õppides astus Kaja uude eluetappi. "Rahusadamasse," ütles ta mullu ja lisas, et näeb oma tulevikku Arvoga ühisena.

Arvost rääkides kasutas Kaja romantiliselt sõnu Anne Veski kuulsast laulust "Pihtimus": "Ta on mees, kel on hell pilk, kel mõte aus ja süda nii kui kuld…"

Kaja ja Arvo abiellusid 14. septembril. Pulmakleidi autoriks oli Aldo Järvsoo. Hiljuti osteti Kadriorgu ka ühine korter.

Kaja Kallas ja Arvo Hallik aastal 2018

Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski

Martin Repinski ja Siret Kotka-Repinski aastal 2016

2015. aasta detsembri alguses läksid liikvele suhtesahinad, et keskerakondlasest riigikogulane Siret Kotka on paari heitnud maaettevõtja Martin Repinskiga. Nii Kotka kui ka Repinski toona Delfile oma eraelu kommenteerida ei soovinud, kuid paar kuud hiljem ilmusid noored presidendi vastuvõtule käsikäes.

Siret Kotka tunnistas möödunud sügisel Naistehele antud intervjuus, et tutvus Martiniga sai alguse Viljandist, kui mees paadiga Viljandi järve peale sõitma viis.

"Rahva seas levib ütlus, et naine valib mehe enda isa järgi," muigab Siret. "Võib-olla selles on isegi tõde, sest ka minu isa oli erialalt keevitaja. Teiseks, meie suhtesärin sai alguse minu sünnilinnast Viljandist, kus on sündinud nii minu ema, isa kui ka mina. Martin viis mind romantilises õhtuhämaruses paadiga Viljandi järve peale sõitma."

Siret Kotka ja Martin Repinski abiellusid möödunud kevadel. Laulatus toimus Narva Issanda Ülestõusmise peakirikus. Mullu oktoobris sünnitas Siret poja, kes sai nimeks Morgan.

Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski aastal 2017

Birgit ja Indrek Sarrap

Indrek ja Birgit Sarrap aastal 2011

2011. aasta Õllesummeri avapäeval jäi Birgit kaamerasilma ette muusikaärimehe Indrek Sarrapi embuses. Birgit ja Indrek olid selleks ajaks suhtes olnud paar kuud. Nad olid suhtlusportaali Facebook vahendusel vahetanud hoogsalt virtuaalseid õrnusi, millest üks – "Kallis, tule koju!" – viitas koguni sellele, et nad on kokku kolinud! Juuni keskel vihjas suhte tõsisemale seisule, paarisolekule Indreku Facebooki konto, kus mehe sõbrad ja tuttavad kiitsid tema suhtestaatuse "suhtes" heaks ja soovisid talle palju edu.

Ajakirja Anne & Stiil veergudel pajatas Birgit mõned aastad tagasi ka tema ja Indreku kohtumisloo. Paar sai tuttavaks baaris ja kõigepealt astus mees talle ligi hoopiski koostööpakkumisega. "Alguses mulle Indrek üldse ei meeldinud," tunnistas naine. "Tundus, et tööjutu varjus üritas ta mind lihtsalt ära sebida. Aga ma ikkagi andsin oma telefoninumbri. Ja kes oleks arvanud, et leian endale baarist abikaasa?" naeris Birgit.

8. oktoobril 2013 sündis Birgitil poeg, kes sai nimeks Simeon. 15. märtsil 2015 sõudsid Birgit ja Indrek pere ning sõprade keskel ka lõpuks abieluranda. Kristlik laulatus toimus Tai Kuningriigis kaunil mererannal, millele järgnes pidulik õhtusöök. "Meil oli imeilus päev, oleme väga õnnelikud," rääkis Indrek Kroonikale. 30. aprillil 2016 lisandus nende perre tütar Helin.

Indrek ja Birgit Sarrap aastal 2015

Taavi ja Luisa Rõivas

Luisa ja Taavi Rõivas aastal 2007

Nende kohtumine on üks kena juhus ja mitte tööga seotud. Leigo järvemuusika festivalil tuttavate vahendusel kohtunud Taavi ja Luisa ei teadnud kumbki teienteisest selle päevani midagi. Rõivas on meenutanud:. "See, et mina seda ei teadnud, kes ta on, oli talle ilmselt suur löök ta egole. Minu jaoks oli ta triibulise seelikuga tüdruk."

Taavi jättis Luisale enese- ja sihikindla mulje ja oli hämmastavalt järjekindel Luisat ei-st hoolimata taas välja kutsudes. "Esimest korda välja minnes oli kohe Kroonika platsis ja oligi uus kuum paar sündinud!" on Taavi Rõivas muiates meenutanud, mis sai siis, kui kauaoodatud nõusoleku sai.

Paar jäi esmakorselt koos pildile ööklubi Club von Überblingen avamisel. Rõivas purtsatas esialgu naerma väite peale, et tema ja lauljatari vahel täheldati intiimsust: "Mida tänapäeval intiimsuse all mõistetakse? Ju siis oli…" Ta ei eitanud aga kokkulepet ööklubi avamisele koos ilmuda. Järele mõeldes pakkus mees, et kutsujaks oli vist Luisa.

23. veebruaril 2009 sündis Taavi Rõivase ja Luisa tütar Miina Rihanna. 29. detsembril 2016 nägi ilmavalgust poeg Herman. Taavi ja Luisa abiellusid 19. augustil 2017 Tallinna Piiskoplikus Toomkirikus. Laulatuse viis läbi EELK peapiiskop Urmas Viilma. Pulmapidu toimus Kõltsu mõisas, kus esinesid 2 Quick Start, Koit Toome ja Tanel Padar.

Luisa ja Taavi Rõivas aastal 2017

Stig ja Karina Rästa

Stig ja Karina Rästa aastal 2015

Räägitakse, et vana arm ei roosteta, aga ega see vana sümpaatia kah niisama kergesti roosteta. Jah, Stigi ja Karinat oli terve kodumaa näinud koos tele-ekraanil, kuid 2015. aastal tabatud kaader oli teistmoodi.

2015. aasta kevadel lokaalis Kivi Paber Käärid toimunud ansambli Würffel kontserdil jäi Stig Rästa Delfi fotograagi kaamera ette kaunitariga, kes hoolimata oma muutunud juuksetoonist on täiesti äratuntavalt Stigi kunagine Kanal2 saate "Tantsud tähtedega" partner Karina.

Sama aasta märtsis kinnitas Stig Kroonikale, et nad on tõepoolest teineteist leidnud ning et initsiatiiv tuli tema poolt. Siiski tunnistas paljude naiste ihaldatud Stig, et "selle õige" olemasolusse ta päris lõpuni ei usugi: "On neid, kes tunnevad selle niinimetatud õige kohe ära, ja neid, kes mitte. Ma ausalt öeldes ei ole kindel, kas seda õiget ongi olemas, õigem tuleb suhte nimel näha vaeva ja teha tööd, et kõik õige oleks," arvas ta.

Kuigi paberite järgi abiellusid Stig ja Karina juba nädalad varem, siis alles 15. juulil 2017 sai ühes maalilises Eestimaa mõisas maha peetud tõeline pulmapidu.

Abieluettepaneku tegi Stig oma kallimale sama aasta veebruaris. 2016. aasta oktoobris sündis nende perre tütar Lumi. Paistab, et päikeseline ilm Rästadele vist väga ei meeldi, sest tänavu 10. augustil sündinud teisele tütrele pandi nimeks Sadu!

Stig ja Karina Rästa aastal 2017