Te vaid vaadake seda vapustavat kübarateparaadi! Võib öelda, et terve Eesti eliit olid kokku kogunenud, et üksteist kostüümivalikuga üle trumbata. Saadiku kätt tulid suruma nii tipp-poliitikud kui ettevõtjad, alates peaminister Andrus Ansipist lõpetades Rate.ee omaniku Andrei Korobeiniku ja Neinar Seliga.

Lisaks võis seltskonnas kohata ka president Ilvese poega Luukast, Jazzkaare ema Anne Ermi, Ingrid Veidenbergi, Mailis Repsi ja paljusid teisi. TV3 glamuurireportaažid sündisid Kristiina Heinmetsa käe läbi ning terav silm märkas, et peaministri kõrval liikus abikaasa asemel tema büroo juhataja Kairi Uustulnd.

Tavaliselt igalpool sõpradena koos liikuvad Maret Maripuu ja Imre Sooääre ei otsinudki seekord teineteise kaitsvat seltskonda ning Taavi Rõivas saabus vastuvõtule ilma Luisa Värgita. Kuigi enamus prouasid ja preilisid oli riietuse ja peakaunistusega vaeva näinud, kohtas siiski ka neid, kes olid otsustanud oma pead kübaraga mitte koormata, näiteks Anne Erm, Signe Kivi ja Kadri Simson.

Palju värvikaid fotosid!