David ja Victoria Beckham maksid vanima poja sünnipäeva eest 100 000 naela. Muusika eest vastutas räppar Stormzy, kes pärast esinemist tantsis imearmsalt Brooklyni kaheksa aastase õe Harperiga.

Peol toimus ka osaline vürtsitüdrukute taasühinemine. Peokülaliste hulgas olid ka Geri Horner ja Emma Bunton. Võib-olla olid kutsutud ka ülejäänud kaks liiget Mel B ja Mel C, kes tiheda ajagraafiku tõttu tulla ei saanud.

Geri ja Emma aga imestasid, kui pikaks on Brooklyn aastatega kasvanud. Geri postitas Instagrami pildi endast koos sünnipäevalapse ja Emmaga, kirjutades sinna juurde: "Oi, kuidas sa oled kasvanud."

Geri kiitis ka Brooklyni nooremat venda Cruzi, kes andis hea kõne.

Victoria tundus mõnegi pildi peal nautivat pidu rohkemgi kui tema poeg, kes oli armsalt abikaasa embuses. Ühe pildi pealt oli näha, kuidas Beckham oma moedisainerist abikaasat tagumikust rabab.

Naine avaldas, et mitmed külalised viibisid peol varajaste hommikutundideni, lõpetades meeleoluka peo alles kell kuus hommikul.

Peol viibis ka Brooklyni tüdruksõber, 25-aastane Nicola Peltz, kes keerutas tantsupõrandal jalga nii oma kallima, tema ema ja Brooklyni noorema venna Cruziga. Naine viitas Cruzile, kui oma "tantsupartnerile" ja tänas Beckhameid end nende klanni vastu võtmast.

Aga tantsupõrandal lõi laineid kõige enam Harper, kes tantsis räppar Stormzyga. Victoria filmis seda armast hetke, kirjutades klipi juurde: "Harper Seven ja Stormzy võtsid tantsupõranda üle".

Brooklyni üllatati fotoaparaadiks vormitud jääskulptuuriga, millega austati tema huvi fotograafia vastu. "Sünnipäevatordiks" oli peenel peol aga sõõrikutest ehitatud torn.

Pidu toimus perele kuuluvas ligi seitse miljonit eurot maksvas Cotswoldsi häärberis. Brooklynil ei läinud meelest ka oma vanemaid meeldejääva peo eest tänada. "Tänan teid ema ja isa, et korraldasite niivõrd meeldejääva peo. Tänan teid peo eest, mida ma ei unusta kunagi."

Rohkem meeleolukaid pilte leiab Brooklyn Beckhami Instagrami leheküljelt.