68-aastast Jennerit on juba pikemat aega seostatud 22-aastase transsoolise modelli Sophia Hutchinsiga ning kuluaarides käivad kõlakad, et paar plaanib peatselt sõuda ka abieluranda, vahendab ajakiri Elle.

Kahe naise suhe paistis alguse saavat siis, kui Caitlyn katkestas oma perekonnaga kõik suhted. Kardashianite perekonda vihastas Jenneri avameelne elulooraamat, milles tulid avalikuks nii mõnedki pikantsed detailid.

Lisaks kaotas Caitlyn ka oma fännide ja LGBTQI kogukonna toetuse, kui avaldas toetust president Donald Trumpile. “Cait on hetkel totaalne heidik. Ta on oma poliitiliste vaadete tõttu kaotanud palju sõpru LGBT kogukonnast. Ta kaotas perega riidu minnes oma tugisüsteemi ja tänasel päeval tunneb ta, et Sophia on ainus, kelle peale võib ta kindel olla,” sõnas staarile lähedane isik väljaandele Heat.

Sophia Hutchins on sama vana kui Caitlyn Jenneri tütar Kendall. Sophia oli varasemalt Scott ning aastal 2016 tunnistas ta oma kooli ajalehele, et just Caitlyn Jenneri soovahetus inspireeris ka teda enda sugu muutma.

Pole täpselt teada, kuidas Sophia ja Caitlyn tutvusid, kuid tänasel päeval on nad lahutamatud. Caitlyn väisab seltskonnaüritusi pea alati noore näitsiku seltsis ja mitmed Sophia Instagrami pildid on tehtud just Caitlyni kodus.

Sophia lausus hiljutises intervjuus, et ei saa oma suhet Caitlyniga just romantiliseks nimetada. Hutchinsi sõnul on nad elus platoonilised partnerid, kes teevad koos pea kõike — seal hulgas elavad ka ühe katuse all.

Vaata pilte!