Filminäitleja karjääri alustanud Delevingne, kellel on parasjagu käsil oma uue linateose "Paper Towns" promomine, sõnas moepiibli veergudel oma südameasjade kohta sedasi: "Ma arvan, et üks põhjuseid, miks olen praegu iseenda üle nii õnnelik, on see, et olen väga armunud oma tüdruksõpra. See, et ma midagi sellist üldse öelda suudan, on juba iseenesest ime."

Et teda ka naissoo poole tõmbab, avastas modell alles hiljuti, kahe aasta eest, kui ta enda sõnul esmakordselt naisesse armus. "Mul läks tükk aega, enne kui suutsin selle mõttega leppida," tunnistas ta, kuid lisas, et erootilisi unenägusid näeb ta siiski ainult meestest. "Alles paar ööd tagasi nägin unes, et läksin mingi mehe Volkswageni bussi ja kardasin teda mitme teise mehe ees," rääkis Delevingne.

"Naised inspireerivad mind ja on samas mu täielikuks õnnetuseks. Mulle on haiget teinud ainult naised, mu ema ennekõike."

Samas nendib ta, et kui peaks kunagi leidma mehe, kellesse armub, siis tahab kindlasti abielluda ja tema lapsi sünnitada. "Aga see hirmutab mind, sest mul on tunne, et kuna olen parajalt hullumeelne, siis jätaks mees mu maha, kui mind tõeliselt tundma õpiks."